Ilse Maas – van Veghel

Enthousiasmeren | Brainpower | Boswandeling | Bruin bier

Verbinden en enthousiasmeren. En zo samen de klimaatverandering tegen gaan. Dat is wat mij drijft.

Complexe materie duidelijk uitleggen, om daarmee wederzijds begrip te kweken. Op een eerlijke en realistische wijze, nuchter maar altijd vanuit een optimistische mindset. Want ik geloof in de kracht van positieve energie en breng die graag over op mijn klanten en hun stakeholders. Of dat nu in onderhandelingen op de Zuidas is, of in grote zalen vol agrariërs.

When you are enthusiastic about what you do, you feel this positive energy. It’s very simple. – Paulo Coelho

Achter de schermen duik ik de Excel sheets in, teken whiteboards vol en kraak ik mijn hersens op grote financiële puzzels. Om uiteindelijk die minder voor de hand liggende oplossing te vinden, of juist de kracht van versimpeling in te zetten. Brainpower gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme, op die manier hoop ik de wereld een stukje mooier te maken.

Projecten van Ilse

Ilse Maas – van Veghel

Enthousiasmeren | Brainpower |  Boswandeling | Bruin bier

Verbinden en enthousiasmeren. En zo samen de klimaatverandering tegen gaan. Dat is wat mij drijft.

Complexe materie duidelijk uitleggen, om daarmee wederzijds begrip te kweken. Op een eerlijke en realistische wijze, nuchter maar altijd vanuit een optimistische mindset. Want ik geloof in de kracht van positieve energie en breng die graag over op mijn klanten en hun stakeholders. Of dat nu in onderhandelingen op de Zuidas is, of in grote zalen vol agrariërs.

When you are enthusiastic about what you do, you feel this positive energy. It’s very simple. – Paulo Coelho

Achter de schermen duik ik de Excel sheets in, teken whiteboards vol en kraak ik mijn hersens op grote financiële puzzels. Om uiteindelijk die minder voor de hand liggende oplossing te vinden, of juist de kracht van versimpeling in te zetten. Brainpower gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme, op die manier hoop ik de wereld een stukje mooier te maken.

Meer teamleden

Jouw naam?

Heb je interesse?

Jouw naam?

Heb je interesse?