Want de #cop26 zit er dan wel op, maar het is natuurlijk niet klaar! Bij IN.credible blijven we zoeken naar manieren om zelf bij te dragen. En dat levert mooie vondsten op, die we graag delen, zodat jij met ons mee kan doen! Daarom starten we vandaag met onze serie Sustainable Lifehacks.

Voorafgaand aan de praktische tips, beginnen we vandaag bij de basis: Weten, en vooral voelen, waar je het voor doet. Wordt weer verliefd op de natuur! Want dat waar we van houden, willen we beschermen.

INCREDIBLE-blog-sustainabe-lifehacks-natuur@2x

Dus zoek de natuur op: geniet van het herfstimperium van de kabouters, luister naar wat het bos of de zee je wil vertellen, bewonder van die oeroude bomen in de stad en stamp als een klein kind in de modder! Maar voel ook wat het met je doet, als die prachtige oude boom op het plein ineens een omgezaagde stomp is geworden. Te ziek om te blijven staan, de wortels nog verdrietig intact.

Plekjes waar wij echt gelukkig van worden? ❤🌿🍂🦋
De Amsterdamse Waterleidingduinen, De Kaapse Bossen in Doorn, Duingebied Meijendel, De Slufter op Texel, Het Tunneltjesbos (’t Haagje) in Driebergen, De Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche en De Kop van Schouwen.

We wensen je heel veel plezier! En deel je jouw ‘wat-is-de-natuur-toch-prachtig-tips’ in de comments?

#Klimaatverandering #INcredibleworld #Natuurontdekken #Interbeing