Koen van hattum

Pragmatisch, doener, analytisch, hockeyer

Je gaat het pas zien als je het door hebt. Johan Cruijff.

Vanuit mijn achtergrond in de klimaatwetenschap/hydrologie weet ik wat voor een impact weerextremen teweeg kunnen brengen. Door de opwarming van de aarde worden deze extremen alleen maar groter; droogte en overstromingen zullen steeds vaker voorkomen. Om de versterking van het broeikaseffect tegen te gaan, zullen we zo snel mogelijk moeten switchen naar een fossielvrije energievoorziening. Als analist bijt ik mij vast in financiële puzzels en breek ik mijn hoofd over complexe vraagstukken. Daarmee help ik onze klanten bij het realiseren van hun duurzame initiatieven. Want zo lang wij de business case samen sluitend kunnen krijgen, blijft de energietransitie draaien.

Koen van Hattum

Pragmatisch, doener, analytisch, hockey

Vanuit mijn achtergrond in de klimaatwetenschap/hydrologie weet ik wat voor een impact weerextremen teweeg kunnen brengen. Door de opwarming van de aarde worden deze extremen alleen maar groter; droogte en overstromingen zullen steeds vaker voorkomen. Om de versterking van het broeikaseffect tegen te gaan, zullen we zo snel mogelijk moeten switchen naar een fossielvrije energievoorziening. Als analist bijt ik mij vast in financiële puzzels en breek ik mijn hoofd over complexe vraagstukken. Daarmee help ik onze klanten bij het realiseren van hun duurzame initiatieven. Want zo lang wij de business case samen sluitend kunnen krijgen, blijft de energietransitie draaien.

Meer teamleden

Jouw naam?

Heb je interesse?

Jouw naam?

Heb je interesse?