Niels De Fijter

Optimistisch | Integer | Family man | Doorzetter

Het beste moment om een boom te planten is twintig jaar geleden. Het één na beste moment is vandaag.

Ik zie de energietransitie niet als iets dat ons van bovenaf wordt opgelegd, maar als iets waar we als maatschappij voor kiezen. Dat geldt niet alleen voor de energietransitie, maar voor verduurzaming in het algemeen: verduurzaming van de manier waarop we onze samenleving  inrichten, en op persoonlijk niveau van onze eet- en leefgewoonten. Dat gaat niet vanzelf, het is een kwestie van keuzes maken en er dan voor willen gaan. En ik wil mijn steentje daaraan bijdragen. Ik zet mijn kennis van financieringen in voor een schone en duurzame wereld, niet omdat dat moet maar omdat ik dat wil. Voor onszelf, voor mijzelf, voor mijn kinderen en alle generaties na hen.

Projecten van Niels

Niels de Fijter

Optimistisch | Integer | Family man | Doorzetter

Het beste moment om een boom te planten is twintig jaar geleden. Het één na beste moment is vandaag.

Ik zie de energietransitie niet als iets dat ons van bovenaf wordt opgelegd, maar als iets waar we als maatschappij voor kiezen. Dat geldt niet alleen voor de energietransitie, maar voor verduurzaming in het algemeen: verduurzaming van de manier waarop we onze samenleving  inrichten, en op persoonlijk niveau van onze eet- en leefgewoonten. Dat gaat niet vanzelf, het is een kwestie van keuzes maken en er dan voor willen gaan. En ik wil mijn steentje daaraan bijdragen. Ik zet mijn kennis van financieringen in voor een schone en duurzame wereld, niet omdat dat moet maar omdat ik dat wil. Voor onszelf, voor mijzelf, voor mijn kinderen en alle generaties na hen.

Jouw naam?

Heb je interesse?

Jouw naam?

Heb je interesse?