solarge

Het zonnepaneel van de toekomst komt uit Nederland!
Het is:

Licht in gewicht,
Volledig recyclebaar,
en heeft minimale CO2 impact.

100% herbruikbare, biobased panelen!

Solarge biedt een oplossing voor daken die geen standaardzonnepanelen kunnen dragen. Dakoppervlak dat tot nu toe onbenut blijft, kan met Solarge panelen wel bijdragen aan het realiseren van een klimaatneutraal energiesysteem. En als dat nog niet genoeg positief nieuws was: Solage panelen 100 procent herbruikbaar, gemaakt van vezelversterkte polymeren en biobased materialen die door SABIC zijn ontwikkeld.
Waarom liggen die zonnepanelen dan nog niet overal? Omdat dit sterke staaltje duurzaamheids-innovatie pas onlangs IEC-gecertificeerd is. De panelen worden nu getest in allerhande pilots en de volgende stap is de bouw van een zonnepanelenfabriek voor de grootschalige productie. Daar is alleen nog wat groeikapitaal voor nodig.

Groeifinanciering

IN.credible helpt Solarge bij de zoektocht naar die groeifinanciering. Daarbij zoeken we in ons netwerk van financiële instellingen, banken, fondsen en aanbieders van alternatieve financieringsvormen naar geïnteresseerde investeerders. We hebben daarbij goed zicht op wat financiers en investeerders belangrijk vinden en welke hiaten in de bedrijfsvoering of beschikbare informatie de financiering bemoeilijken. En zo helpen we met het opstellen van een bankable business case en het structureren van de financieringsmix, om vervolgens in gesprek te gaan met verschillende financiers.

Geleverde diensten

Structurering Vermogen ,    Financiering

Wil je meer weten?

Gebruik de contactbutton hieronder en we verbinden je aan de persoon in ons team die alles van dit project af weet.

Send this to a friend