Sam van Rijnsoever

Nieuwsgierig | Analytisch | Wereldverbeteraar | Hardloper

Sustainability is all about the long run.

Ik duik graag diep in de cijfers maar nog liever kijk ik naar de impact achter de cijfers. Zo zet ik bij IN.credible mijn expertise in om projecten voor de energietransitie te financieren. Op deze manier draag ik actief bij aan het verbeteren van de wereld en ondersteun ik lokale initiatieven.

Sam van Rijnsoever

Nieuwsgierig – Analytisch – Wereldverbeteraar – Hardloper

Ik duik graag diep in de cijfers maar nog liever kijk ik naar de impact achter de cijfers. Zo zet ik bij IN.credible mijn expertise in om projecten voor de energietransitie te financieren. Op deze manier draag ik actief bij aan het verbeteren van de wereld en ondersteun ik lokale initiatieven.

Meer teamleden

Jouw naam?

Heb je interesse?

Jouw naam?

Heb je interesse?